Hvem er jeg?

Den røde tråd for mig er at få rettet op på de uretfærdige forhold på arbejdsmarkedet – bl.a. den ulige magtfordeling mellem arbejdsgivere og lønmodtagere. Men det er også meget vigtigt at skaffe flere job og bedre hjælp til arbejdsløse. Vi skal desuden forebygge nedslidning, arbejdsulykker og dårligt psykisk arbejdsmiljø langt bedre.

Som journalist lavede jeg oprindelig arbejdsmarkedsstof, hvilket jeg fik LO’s kulturpris for i 1989. Har også været fritids-formand for Dansk Journalistforbund i Østjylland og i mange år arbejdet med at lave trafikmeldinger i P4 Østjylland / DR Århus.

Valgt til Folketinget 13. november 2007. Jeg er SF’s arbejdsmarkedsordfører, herunder også vedrørende arbejdsmiljø. Desuden er jeg boligordfører.

Formand for SF’s Faglige Landsudvalg 1999-2010. Medlem af SF’s hovedbestyrelse 1995-2008.

Fritiden? Slapper totalt af, når jeg arbejder lidt i min lille have ved vores rækkehus. Kan om sommeren godt lide at tage på ferie til Sydeuropa til solen, varmen, badestrandene, kulturminderne og vinen.

Eigil Andersen

Der er lukket for kommentarer.